Over WPcatering

Even voorstellen: mijn naam is Willy Piest.

Na jaren in de horeca en instellingskeukens te hebben gewerkt, was mijn werk gericht op voedselveiligheid. Als hobby is in 2005 WPcatering ontstaan. Zo kon ik het gevoel van bezig zijn in de keuken behouden. Hobby is mijn werk geworden.

Wij staan voor de kwaliteit van al onze gerechten. Daarom draaien wij bijvoorbeeld zélf onze gehaktballetjes. Aan de hapjes wordt veel aandacht besteed. Een gevuld eitje moet er gewoon goed uitzien! Het oog geeft toch de eerste indruk. Warme en koude gerechten worden op verantwoordelijke manier in isolatieboxen op locatie bezorgd.

Een van onze uitgangspunten is om de wensen van de klant te verwezenlijken. Of het nu om de Friese stoofpotten gaat, of om gerechten verzonnen door de klant: Onze klanten moeten met een goed gevoel terugdenken aan onze catering.

Ook personen met een speciaal dieet kunnen bij ons terecht! Sterker nog, wij hebben daar veel ervaring in. Glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch, natriumarm: wij maken het!

Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven en zorginstellingen. Ook voor uw vakantieadres of groepsaccomodatie.

 

Willy
WPcatering

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Marten Jansstraat 2
8465 RB Oudehaske

06 20276592
0513 678111
willy@wpcatering.nl

Uw betaalbare cateraar!

Wij verzorgen graag de catering voor u. Of u nu woont in Leeuwarden, Drachten, Bolsward, Joure, Lemmer of Heerenveen. Wij bezorgen in heel Friesland! Verzorgingsgebied 50 km om Oudehaske heen. Ook voor groepen in een groepsaccommodatie bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie of een speciale aanvraag, neem gerust contact op.

Met vriendelijke groet,
Willy Piest