Salades

Zoekt u een betaalbare professionele cateraar in Friesland? Dan bent u bij WPcatering aan het juiste adres. We verzorgen ontbijt, hapjes, salades en complete buffetten. Of het nu gaat om een feest, familiedag,evenement of gewoon een feestje thuis! Wij helpen u voor een geslaagd feestje. Bekijk ons assortiment!

Vraag naar de mogelijkheden

Salades

Verschillende hapjes; voor elk wat wils!

Huzarensalade

Een heerlijke vleessalade en gegarneerd met o.a een heerlijk gevuld ei en diverse soorten fijne vleeswaren.

Prijs per persoon:
€ 8,00

Vissalade

Een samengestelde salade met o.a kabeljauw,  verse zalm, aardappelen, doperwtjes, worteltjes, aangemaakt met een zachte mayonaise, gegarneerd met gerookte makreel, gerookte zalm en forel.

Prijs per persoon:
€ 8,50

Kip/rijstsalade

De kip/rijstsalade is op smaak gebracht met kerrie en vruchten, gegarneerd met gerookte kip ananas en kipkluifje

Prijs per persoon:
€8,00

Alle boven genoemde prijzen zijn per 01-01-2022 . kleine ondernemersregeling . Geldig tot december 2023. Wij bezorgen en halen het ook weer op. Tot bezorgadres 10 km voor € 6,00.  Vanaf 10  km op aanvraag. Is voor brengen en halen.. Huurservies en bestek per persoon gratis. Voor vuile vaat rekenen we € 1,00 per persoon. Bij breken of vermissing van schalen, servies, bestek en dergelijke worden de kosten achteraf in rekening gebracht.

Eigen wensen laat het weten. wij maken een passende offerte en komen wij eventueel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Marten Jansstraat 2
8465 RB Oudehaske

06 20276592
0513 678111
willy@wpcatering.nl

Uw betaalbare cateraar!

Wij verzorgen graag de catering voor u. Of u nu woont in Leeuwarden, Drachten, Bolsward, Joure, Lemmer of Heerenveen. Wij bezorgen in heel Friesland! Verzorgingsgebied 50 km om Oudehaske heen. Ook voor groepen in een groepsaccommodatie bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie of een speciale aanvraag, neem gerust contact op.

Met vriendelijke groet,
Willy Piest